vector-sketch-casual-stopped-cyclist-city-dweller-bicycle-105897849-removebg-preview

Első a biztonság

Íme négy alapvető kerékpáros tipp

Maradjon az irányítás

Íme néhány dolog, amit megtehet, hogy vészhelyzetben kézben tartsa kerékpárját:

 • Győződjön meg arról, hogy az e-bike megfelelő méretű, és az Ön számára megfelelő legyen.
 • A megfelelő kerékpár kényelmesebb és könnyebben irányítható.
 • Az e-bike kölcsönzés segíthet a megfelelő kerékpárméret kiválasztásában.
 • Rendszeresen ellenőrizze, hogy kerékpárja jó állapotban van-e.

Védd magad

A megfelelően felszerelt sisakok védelmet nyújtanak a potenciálisan életveszélyes fejsérülések ellen. A törvény szerint minden kerékpárosnak kerékpáros bukósisakot kell viselnie, ha közúton közlekedik.

Viselje a sisakot a gyártó utasításai szerint.

 

55aAQ6B0jm3C

Légy látható és éber

Még ha minden közlekedési előírást be is tart, mindig fennáll az ütközés veszélye.

 • Készüljön fel arra, hogy megálljon a stoppereknél, felhajtóknál vagy parkolókban várakozó járművek előtt.
 • Készüljön fel arra, hogy kitérő lépéseket tegyen azokkal a járművekkel szemben, amelyek éppen elhaladtak Ön mellett, és jobbra fordulhatnak.
 • Használjon kézjeleket a forgalom megfordításához, mielőtt kanyarodna vagy sávot váltana.

Vezessen biztonságos sávban

Haladjon a forgalommal azonos irányba, hogy jobban látható legyen az utakra belépő vagy sávot váltó vezetők számára a következő helyzetekben.

 • Jármű vagy más kerékpár elhaladása.
 • Balra kanyarodni készül a kereszteződésnél.
 • Ha a sáv túl szűk egy kerékpárnak
 • Ahogy közeledik a jobbra forduláshoz.
 • Ha az útvonal egyirányú, két vagy több sávval.

Az e-kerékpárok kölcsönzés díja tartalmazza:

Kerékpáros sisak
1x láthatósági mellény
E-kerékpáros szerszámkészlet
Kerékpárlakat
Defekt javító készlet
1x kerékpár pumpa
-10% KEDVEZMÉNY CSALÁDOK RÉSZÉRE

KÓD: RODINA10

66-cycling--removebg-preview
-10% KEDVEZMÉNY A HELYI LAKOSSÁG RÉSZÉRE

KÓD: REZIDENT10

Stav a účel použitia

A készülék használata és gondozása

Az ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, hogy a berendezést megvizsgálta, és a berendezés jó állapotú és a rendeltetésszerű használatra alkalmas.

A késedelmes visszaküldésért díjat kell fizetni

A kölcsönzés ideje alatt az ügyfél köteles a felszerelést megfelelően és megfelelő módon gondosan és a Cool Tour sro megrendelésére visszaküldeni a szerződésben meghatározott visszaküldés napján 19:00 óráig, amennyiben a Cool Tour sro. másképp nem értenek egyet. Késedelmes visszaküldés esetén a napi bérleti díj kerül felszámításra a visszaküldésig, kivéve, ha előzetesen megegyezik.

Hozzáértő a berendezések használatához

Az Ügyfél garantálja, hogy minden személy, aki a Berendezést használni fogja, képes a Berendezés használatára, a Berendezést úgy fogja használni, ahogyan azt tervezték, betartja az EBIKERS.SK minden, a Berendezés használatával és biztonságával kapcsolatos utasítását, és betartani minden törvényt és kötelezettséget. a berendezés használatával és ellenőrzésével kapcsolatban

Az Ügyfél nem módosítja vagy módosítja a Berendezést

Az ügyfél a berendezést a bérlő hozzájárulása nélkül nem módosíthatja vagy módosíthatja. Ha az ügyfél az eBikeRS beleegyezése nélkül megváltoztatja vagy módosítja a berendezést, az ilyen változtatások vagy módosítások kárnak minősülnek.

 • 6) .Kár vagy veszteség
Felelős az esetleges károkért

Az Ügyfél kizárólagos felelőssége a bérlet időtartama alatt bekövetkező berendezések sérüléséért vagy elvesztéséért. Az Ügyfél haladéktalanul értesíti az eBikeRS-t, ha a felszerelés megsérül vagy elveszett, és betartja a Cool Tour sro minden ésszerű utasítását a sérült vagy elveszett felszereléssel kapcsolatban.

Sérülés esetén

A berendezés károsodása esetén (kivéve a megfelelő kopást és a lélekkárosodást), bármilyen okból is, az ügyfél felel, és kifizeti a Cool Tour sro-nak az összes javítás teljes költségét, beleértve a sérült alkatrészek cseréjének költségét is. és a berendezés helyreállítását célzó bármely munka. mint a bérleti időszak elején. A kétségek elkerülése érdekében a Cool Tour sro-nak kizárólagos joga van arra, hogy ésszerűen megállapítsa:

 • a) a berendezés megsérült-e a bérleti időszak alatt;
 • b) az ilyen károsodás meghaladja-e az ésszerű elhasználódást;
 • c) az ilyen kár mértéke; a
 • d) a szükséges javítások teljes költsége.
Vesztés esetén

A felszerelés bármilyen okból történő elvesztése esetén az ügyfél felelős és kifizeti a Cool Tour sro-nak a felszerelés cseréjének teljes költségét.

Kifizetések

 • Csak bérlés esetén a teljes összeget foglaláskor kell kifizetni . A fizetés biztonságos online foglalási rendszeren keresztül történik.
 • Minden egyéb foglalás esetén az ügyfél vállalja, hogy foglalás esetén 50% előleget fizet a Cool Tour sro-nak, a fennmaradó összeget pedig legalább 30 nappal az üdülés/bérlés kezdete előtt: (a) az igazolás kézhezvételekor fizetési kérelem az online foglalási rendszeren keresztül; vagy (b) átutalással a következő bankszámlára: IBAN:  SK84 0200 0000 0038 4769 6756 · BIC: SUBASKBX
 • Az Ügyfél vállalja továbbá, hogy adott esetben megfizeti a következőket: (a) a többletköltségek és az áfa és minden egyéb állami adó vagy illeték; és b) pénzátutalások banki díjai
 • Amennyiben az Ügyfél a teljes árat a kezdés időpontja előtt legalább 10 nappal nem fizeti ki , a Cool Tour sro fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint törölje, módosítsa vagy módosítsa az ügyfél foglalását.
 • A teljes ár egészének vagy egy részének megfizetése (beleértve a bankkártyás fizetést is) jelen ÁSZF elfogadásának minősül.
  A foglalások változása /lemondása
 • Ha a szolgáltatás olyan körülmények miatt, amelyeket a Cool Tour sro nem befolyásolhat (például lopás, tűz, földrengés vagy korábbi bérleti szerződésből származó kár), a bérleti időszak alatt elérhetetlenné válik , a Cool Tour sro mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelő alternatívát kínáljon az ügyfélnek. Ha a Cool Tour sro nem tud megfelelő alternatívát kínálni, az ügyfél jogosult a Cool Tour sro részére kifizetett pénz teljes visszatérítésére, miután levonják a Cool Tour sro-nál a foglalással kapcsolatban felmerült költségeit.
 • Nem jár visszatérítés az e-kerékpárok korai visszaküldése, késői átvétel, meg nem jelenés vagy kölcsönzés esetén.